Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Aby se dotyčnému ministrovi ve sprše v hlavě rozsvítilo a dostal nápad - by musel někdo zcela "nenápadně" doma kolem jeho vodovodních trubek omotat odizolovaný drát (a aby jej to hned nezabilo), stačil by bohatě drát od zvonku u dveří bytu. !!

0 0
možnosti
LJ

Budete se možná divit, ale ten Václav II. si pozval na těžbu rudy a další zpracování Němce a Italy. V Kutné Hoře prý tenkrát německé obyvatelstvo převažovalo, dodnes je tam Vlašský dvůr. Toto se při výuce dějepisu zamlčuje. Podobně tomu bylo v Uherském království, když o něco později začínaly těžbu ve Slovenském Rudohoří, pozvali si tam na to Němce a vznikly tam německé vesnice a městečka. Později byli Němci dílem odsunuti a dílem asimilováni, ale je tam prý ještě jedna vesnice, myslím že se jmenuje Turček, kde o vánocích zpívají v kostele Tichá noc německy.

2 0
možnosti
HD

Pane Jílku, děkuji za doplnění, je mi to známo, Italové stavěli po celé Evropě, tesaři od nás v Německu (také můj děda) atd. Panovníci těchto zemí dovedli najít šikovné lidi všude v Evropě, aby zvelebili svoji zem. Knížka je pro nejmenší děti, aby se naučily počty zajímavějším způsobem a nezanevřely na matematiku. Staré mince a dnešní peníze. H.D.

1 0
možnosti

Já se dovolím připojit

a v duchu se ptám, zda ČSSD, po tomhle průšvihu dosáhne ve volbách, alespoň na 5 % a tedy, zda se ČSSD vůbec dostane do sněmovny?8-o

1 0
možnosti
PK

Směřujte prosím své dotazy na dvě konkretní osoby na pana premiéra a ministra obchodu...tam dostanete jistě vše vysvětlující odpovědi8-o

0 0
možnosti
MJ

Ano, jednoho ministra z ČSSD napadlo, že by on a jeho strana mohli vydělat. A podepíše bez schválení vlády memorandum, které bude znamenat buď ztráty v biliónech, nebo pokud memorandum ČR vypoví, tak to budou miliardy z arbitráže. Voliči ČSSD fuj!!!!!!!!

2 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 953x
Nezávislá učitelka, autorka efektivní metodiky v úspěšných výukových programech Chytré dítě.
www.skolauceni.cz

Seznam rubrik