Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Klasika, všechno špatně, maximálně se pak dozvíme co konkrétně je špatně.

Jak to má vypadat správně a hlavně jestli je to nové efektivnější a bude stačit vymezený čas, jestli v tom přemýšlení je zahrnuté i zapamatování si faktů, jestli je metoda vhodná i pro "nevzdělatelné" se nikdy nedozvíme.

Zase jeden jalový blog na 1000x recyklované téma.

1 2
možnosti

Pane Kučero, díky za příspěvek. Metoda je efektivnější,času je potřeba méně,je vhodná i pro "nevzdělané", kteří dokonce bývají rozumnější. Zapamatování faktů je samozřejmé.Je to úspěšně vyzkoušené 20 let,pouze rodiče to pochopili, šk. úřady ne!I tento příspěvek byl vyhozený z hlavní stránky.Vše je na webu ChytreDite nebo Jablko.cz Pokud vím, nikde v našem tisku není konkretnější program, jak učit matem.íUž toho nechávám, zkrátka u nás to nejde. Potěšil mne mail -uvedu zkraceně:

Přeji dobrý den,

Když synovi byly čtyři, dostal jako dárek Vaši knihu Veselá matematika s Bajtíky.

Naučil se díky ní ve čtyřech letech počítat, logicky uvažovat, získal základy matematického myšlení. V současnosti, a je to i Vaše zásluha, studuje na jedné z univerzit v Kalifornii, USA obory Teoretická matematika a Computer Science. Syn by rád přeložil Vaši knížku do angličtiny. Tu knížku, se kterou se ve čtyřech letech naučil matematiku. Bude rád za jakoukoli Vaši odpověď. Synův email je v kopii.I.W. http://www.Jablko.cz je víc H.D.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS